THEETUIN FAIRYTALE GARDEN

Een high tea is een feest voor elke gelegenheid om gezellig bij te kletsen of gewoon even quality time te hebben. Denk aan een gezellige middag met je gezin of vriendinnen, een vrijgezellenfeestje of een babyshower.

Onze High tea of koffie bestaat uit allerlei soorten broodjes wraps hartige en zoete hapjes
lekker soepje en het heerlijkste gebak dat wij zelf bakken of onze eigen gemaakte jam en glottet cream.

Heeft u speciale wensen qua eten  of heeft u vragen omtrent allergieën , neem dan vooraf even contact met ons op.

Onze standaard prijs voor een High Tea is 22,50 p.p. Voor bijzondere wensen, kan  er een meerprijs worden geteld. Volg onze Facebookpagina voor gethematiseerde High Tea’s , zoals met Pasen of Halloween. Tarief kan dan afwijken.


Onze tuin met treinen en veel sprookjes zal dagelijks geopend zijn van 11.00 tot 17.00 in de wintermaanden met extra veel deco voor het kerst seizoen met een spectakel aan lichtjes met als hoogte punt onze advent en kerst show op donderdag 23 vrijdag 24 zaterdag 25 en zondag 26november 2023. Volg voor meer actuele informatie onze Facebookpagina.

De thee tuin is geopend op:
woensdag vanaf 12.00 tot 17.00 uur
Donderdag vanaf 12.00tot 17.00uur
vrijdag vanaf 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag vanaf 10.00 tot 16.00 uur

Dan is er heerlijke koffie thee fris en het heerlijkste gebak dat zelf gemaakt wordt. DE HIGH TEA is er alleen op vrijdag en zaterdag, vanaf november ook op zondag. Gelieve vooraf reserveren.

Een keer in de maand is er op  zaterdag vanaf 14 uur bloemschikken en zal de thee tuin geheel voor de dames en heren in gebruik genomen hiervoor. Er is dan geen mogelijkheid gebruik te maken van de tea tuin.

Voor de kinderen is er een speur tocht naar welke sprookjes er allemaal zijn in de tuin.


RESERVEER NU

Selecteer een Afleverpunt